Kokosriekstu un baltās šokolādes Panna Cotta ar kazeņu un laima mērci

5 porcijas
Kokosriekstu un baltās šokolādes Panna Cotta ar kazeņu un laima mērci
(0)

150 ml kokosriekstu piena
350 ml saldā krējuma
130 g Dansukker želejas cukura „Multi”
100 g baltās šokolādes

 

Mērcei

1 glāze kazeņu
Sula no 1 laima 
3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
 

Kokosriekstu pienā un saldajā krējumā uz lēnas uguns maisot izkausē šokolādi. Tad pievieno želejas cukuru un uzvāra. Karstu lej trauciņos un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.

 

Kazenes izberž caur sietu, pievieno izspiestu laima sulu un Zeltaino sīrupu. Pirms pasniegšanas pārlej gatavajam desertam.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs