Kokosriekstu kūciņas ar aveņu un rožu ievārījumu

Apmēram 16 gab.
Kokosriekstu kūciņas ar aveņu un rožu ievārījumu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 90 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
  • 1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
  • 1 ola
  • 90 g kviešu miltu
  • 1/4 tējkar. sāls
  • 125 g kokosriekstu skaidiņu

Aveņu un rožu ievārījums

  • 100 ml aveņu ievārījuma
  • 1/2 ēdamkar rožūdens

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 °C.
Sviestu, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ. Pievieno olu un kuļ, līdz masa viendabīga.
Miltus, sāli un kokosriekstu pārslas bļodā sajauc, pievieno sviesta masai un visu kārtīgi izmaisa.
Veido 1 cm diametra bumbiņas. Izkārto uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep apmēram 5 minūtes.
Aveņu ievārījumā iemaisa rožūdeni.
Kūciņas izņem no cepeškrāsns, katrā ieliek mazliet aveņu ievārījuma. Turpina cept 175 °C temperatūrā vēl 8-10 minūtes.

Šo recepti sastādīja

Dansukker