Ķiršu kokakola

8 porc.
Ķiršu kokakola
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

500 g saldētu vai svaigu ķiršu
1 kanēļa miza
300 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
5 g malta kardamona
1,5 l minerālūdens ar gāzi
ledus gabalos

Katliņā liek saldētus vai svaigus ķiršus bez kauliņiem, pievieno cukurus, kanēļa mizu un kardamonu, un vāra, līdz izveidojas sīrups. Sīrupu izkāš un lej ar ledu piepildītās glāzēs (aptuveni 1/3 no glāzes tilpuma). Atlikušo piepilda ar atdzesētu minerālūdeni, samaisa un pasniedz. Dzērienu var dekorēt ar svaigām piparmētru lapiņām, laima šķēlīti vai citu dekoru.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs



Šo recepti sastādīja

Dansukker