Kartupeļu salāti ar garšvielām

Kartupeļu salāti ar garšvielām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

8–10 vidēji lieli kartupeļi
4 sakapātas bekona šķēles
1/2 puravs ripiņās
1 lapu selerijas kāts ripiņās
2 ēd. kar. sasmalcinātu diļļu
25 ml ūdens
25 ml eļļas
100 ml vīna etiķa
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
1/2 tējk. sāls
šķipsna tikko samaltu piparu

 

Novāra kartupeļus. Nomizo un sagriež šķēlēs.

 

Apcep bekonu pannā uz vidējas uguns bez taukiem. Pieliek puravu un seleriju, apcep.

 

Sajauc pārējās sastāvdaļas lielā bļodā. Pieliek kartupeļus, bekonu un dārzeņus. Pasniedz nekavējoties.

 

Var pasniegt kā piedevu pie gaļas ēdieniem vai vienus pašus.
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker