3 nelieli kartupeļi
75 g piena
75 g sviesta
4 olas
Šķipsniņa Dansukker kanēļa cukura
30 g olīveļļas
Šķipsniņa sāls
2 tējk. kukurūzas cietes
35 g Parmas siera
3 ēd. kar. krējuma vai svaigā siera
Kartupeļus sarīvē uz vidēji smalkas rīves, pievieno garšvielas, olas, saldo krējumu, iemaisa kukurūzas cieti. Uz pannas liek metāla formiņas, viducī liek sviesta pikuci un uzlej olīveļļu. Kad sviests sāk mest burbuļus, formiņā kārto kartupeļu masu. Apcep no abām pusēm brūnu. Tad formiņas liek uz pannas un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 °C aptuveni 15 minūtes.
Pasniedz ar krējuma vai svaigā siera cepurīti, kādu zaļumu un sarīvētu Parmas sieru.
Receptes autore - Liene Zemīte
Šo recepti sastādīja