Kartupeļu, kanēļa un olu sacepums

Kartupeļu, kanēļa un olu sacepums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

3 nelieli kartupeļi

75 g piena

75 g sviesta

4 olas

Šķipsniņa Dansukker kanēļa cukura

30 g olīveļļas

Šķipsniņa sāls

2 tējk. kukurūzas cietes

35 g Parmas siera

3 ēd. kar. krējuma vai svaigā siera

Kartupeļus sarīvē uz vidēji smalkas rīves, pievieno garšvielas, olas, saldo krējumu, iemaisa kukurūzas cieti. Uz pannas liek metāla formiņas, viducī liek sviesta pikuci un uzlej olīveļļu. Kad sviests sāk mest burbuļus, formiņā kārto kartupeļu masu. Apcep no abām pusēm brūnu. Tad formiņas liek uz pannas un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180°C aptuveni 15 minūtes.


Pasniedz ar krējuma vai svaigā siera cepurīti, kādu zaļumu un sarīvētu Parmas sieru.

 

Receptes autore - Liene Tomsone.

Šo recepti sastādīja

Dansukker