Karstā šokolāde

Aukstajā rudenī sildies ar karstu šokolādi. Lai izdekorētu karsto šokolādi Helovīna noskaņās, pievienojiet zefīrus un šokolādes dražejas.
Karstā šokolāde
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 litrs piena
  • 100 ml kakao pulvera
  • 2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 8-12 marmelādes konfektes
  • 16-24 šokolādes bumbiņas

Katliņā ielej nedaudz piena. Pievieno kakao, vaniļas cukuru un maisa, līdz viss ir izšķīdis. Iemaisa iekšā sīrupu un atlikušo pienu un silda, līdz šķidrums sāk vārīties. Salej tasēs. Katrā marmelādes konfektē iespiež divas šokolādes bumbiņas, un katrā tasē liek divas marmelādes konfektes. Pasniedz nekavējoties.

Šo recepti sastādīja

Dansukker