Sastāvdaļas
10–12 mazi bumbieri
500 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
300 ml verdoša ūdens
2 ēd. kar. citrona sulas
2 mazas kanēļa standziņas
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
ūdens
Instrukcijas
Nomizo bumbierus, bet atstāj kātiņu. Izņem sēklotnes un nolīdzina bumbieru pamatni, lai tie stabili stāvētu vertikāli.
Izkausē cukuru, līdz tas burbuļo un pēc krāsas ir zeltaini brūns. Pielej klāt verdošu ūdeni un citrona sulu.
Ievieto bumbierus, vaniļas cukuru un kanēļa standziņas šķidrumā un pielej verdošu ūdeni, lai šķidrums pilnībā pārklātu bumbierus.
Stundu pasautē uz ļoti lēnas uguns. Pārsedz katlu ar virtuves dvieli, lai bumbieri saglabātos mitri.
Bumbierus ledusskapī var glabāt divas nedēļas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.