Kanēļa cepumi ar smalcinātiem riekstiem un cukura pērlītēm

Kanēļa cepumi ar smalcinātiem riekstiem un cukura pērlītēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
100 g kartupeļu cietes
100 g Dansukker pūdercukura
2 tējk. kanēļa
200 g sviesta vai margarīna
1 ola

Apsmērēšanai
olas baltums

Garnējumam
Dansukker baltās cukura pērlītes
sasmalcinātas mandeles

Traukā sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Sagriež taukvielas gabaliņos un ieliek maisījumā, kur tās ar dakšiņu sasmalcina. Viegli saputo olu un ielej traukā. Maisa, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Ļauj atdzist ledusskapī vismaz 1 stundu. Izrullē mīklu uz maizes dēļa, kas apkaisīts ar miltiem, un, izmantojot formiņu, izgriež kūkas. Liek kūkas uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Apsmērē ar olas baltumu un uzber cukura pērlītes un sasmalcinātas mandeles. Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 10 minūtes.

Šo recepti sastādīja

Dansukker