Jēra gaļa piparmētru mērcē

4 porcijas
Jēra gaļa piparmētru mērcē
Vērtējums: ( 0 gab.)

Sastāvdaļas

800 g (4 šķēles) jēra šķiņķa

 

Mērcei
4 ēd. kar. Dansukker Tumšā sīrupa
30 g (1 saišķītis) svaigu piparmētru
2 seleriju kāti (200 g)
2 sīpoli
50 ml eļļas cepšanai
4 stiebriņi svaiga timiāna
Sāls un pipari pēc garšas
 


Gaļu sagriež 2 cm plānās šķēlēs un apcep uz pannas. Katru šķēli pārkaisa ar sāli, pipariem un sakapātām piparmētrām, pārlej ar 1 ēdamkaroti cukura sīrupa un tin folijā, pievienojot sīpola pusīti, selerijas kāta pusīti un timiāna zariņu. Cep cepeškrāsnī 180°C, uz grila vai oglēm 1 stundu.
 

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker