800 g (4 šķēles) jēra šķiņķa
Mērcei
4 ēd. kar. Dansukker Tumšā sīrupa
30 g (1 saišķītis) svaigu piparmētru
2 seleriju kāti (200 g)
2 sīpoli
50 ml eļļas cepšanai
4 stiebriņi svaiga timiāna
Sāls un pipari pēc garšas
Gaļu sagriež 2 cm plānās šķēlēs un apcep uz pannas. Katru šķēli pārkaisa ar sāli, pipariem un sakapātām piparmētrām, pārlej ar 1 ēdamkaroti cukura sīrupa un tin folijā, pievienojot sīpola pusīti, selerijas kāta pusīti un timiāna zariņu. Cep cepeškrāsnī 180°C, uz grila vai oglēm 1 stundu.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Šo recepti sastādīja