Jamaikas marmelāde

40 minūtes
Jamaikas marmelāde
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 1/2 kg apelsīnu
  • 400 ml ūdens
  • 300 ml ruma
  • 300 ml Dansukker Muscovado cukura
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura

Apelsīnus rūpīgi nomazgā. Sagriež apelsīnus astoņās laiviņās un katru laiviņu – plānās šķēlītēs. Liek katliņā, pārlej ar ūdeni, uzliek vāku. Vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Pievieno rumu, Muscovado cukuru un Ievārījuma cukuru, maisot vāra 3 minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā. 

Šo recepti sastādīja

Dansukker