Gardie ingverrieksti

Gardie ingverrieksti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīna vai sviesta
  • 200 g Dansukker smalkā cukura
  • 1 ēdamkarote Dansukker zeltainā vai tumšā sīrupa
  • 1 ola
  • 1 tējkarote ingvera
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote krustnagliņu
  • 2 tējkarotes dzeramās sodas
  • apm. 650 g kviešu miltu

Samaisi taukvielas, cukuru un sīrupu porainā masā. Pievieno olu un kārtīgi izmaisi. Pievieno arī garšvielas, sodu un lielāko daļu miltu.

Kārtīgi izmīci mīklu uz galda virsmas, kas nokaisīta ar atlikušajiem miltiem.

Izrullē mīklu valriekstu lieluma bumbiņās. Uzliec uz plāts, kas ieziesta ar taukvielām.

Cep ingverriekstus cepeškrāsns vidū 150 °C temperatūrā 15 minūtes.

Ļauj cepumiem atdzist uz plāts.

Šo recepti sastādīja

Dansukker