Forele saldo sinepju mērcē

4 porcijas
Forele saldo sinepju mērcē
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

800 g upes foreles, 4 filejas gabali

 

Mērcei
Sāls un pipari pēc garšas
3 ēd. kar. Dižonas sinepju
3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
3 ēd. kar. sakapātu diļļu
Citronu sula no ½ citrona
 

Foreles fileju apkaisa ar sāli un pipariem. Liek katliņā un tvaiko 7-8 minūtes. Sinepes, cukura sīrupu, dilles un citrona sulu samaisa un pārlej gatavai forelei. Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, vai svaigiem salātiem.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker