Forele ar Tumšo sīrupu, selerijas un gurķu salātiem un rupjmaizes sausiņiem

4 porcijas
Forele ar Tumšo sīrupu, selerijas un gurķu salātiem un rupjmaizes sausiņiem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

700 g foreles filejas
100 g rupjmaizes
100 g smalki sagrieztu šalotes sīpolu
zaļumi dekorēšanai (dilles, piparmētra)

Marinādei
4 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
1 ēd. kar. jūras sāls
1 tējk. drupinātu melno piparu
1 tējk. kardamona

Uzvāra sīrupu, pievieno sāli, piparus un kardamonu. Sīrupu atdzesē un liek tajā foreles fileju. Atstāj marinēties 2 diennaktis.

Izņem no marinādes foreles fileju, nosusina un ar nazi noskrāpē visas garšvielas. Griež plānās šķēlēs, izkārto pasniegšanai un dekorē ar sīpoliem un zaļumiem, un plāni sagrieztu, kaltētu un sadrupinātu rupjmaizi.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker