Ērkšķogu kraukšķi

4 porcijas
Ērkšķogu kraukšķi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

250 g (0,5 l) ērkšķogu
200 ml ūdens
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura
200 g Dansukker želejas cukura „Multi”
200 g Filadelfijas siera, pēc vēlēšanās - ar zemu tauku saturu
100 ml dabīga jogurta ar zemu tauku saturu
30 g Dansukker pūdercukura
12 lieli auzu pārslu cepumi

Noskalo un pārlasa ērkšķogas, nogriež tumšos galiņus un kātiņus. Ērkšķogām pievieno ūdeni un uz lēnas uguns vāra 5 minūtes. Pievieno želejas cukuru un vaniļas cukuru, vāra vēl 30 sekundes.

Saputo sieru, jogurtu un pūdercukuru. Cepumus salauž gabalos.

Glāzēs vai bļodiņās liek kārtām ogas, saputoto sieru un cepumus.

Šo recepti sastādīja

Dansukker