Ērkšķogu, kivi un vīnogu ievārījums

1 l 40 minūtes
Zīdains ievārījums ar skābenu ērkšķogu, kivi un vīnogu garšu kombināciju. Lieliski garšo kopā ar sieru kā pēcpusdienas uzkodu plate.
Ērkšķogu, kivi un vīnogu ievārījums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 300 g ērkšķogu
  • 300 g kivi
  • 300 g zaļo vīnogu
  • 50 ml ūdens
  • 50 ml laima sulas
  • 600 g Dansukker ievārījuma cukura

Ērkšķogām atdala kauslapiņas un kātiņus. Kivi un banānus  nomizo un sakapā. Vīnogas noskalo, pārgriež uz pusēm un atdala sēkliņas.

Visas sastāvdaļas uz lēnas uguns uzvāra, nosmeļ putas un pavāra vēl 10 minūtes. Tad pievieno cukuru un vāra vēl 6-8 minūtes. Pilda tīrās izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker