Ērkšķobu, kivi un vīnogu ievārījums

Apmēram 1,5 litrs
Ērkšķobu, kivi un vīnogu ievārījums
(0)

350 g zaļo ērkšķogu
350 g kivi
350 g zaļo vīnogu
1 banāns
200 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 laima sula un miziņa

Ērkšķogas nomazgā, noņem galiņus un pārgriež uz pusēm. Nomizo un sasmalcina kivi un banānus. Noskalo vīnogas, pārgriež uz pusēm un izņem sēklas. Visus augļus kopā ar ūdeni un kanēļa standziņu vāra apmēram 10 minūtes, tad pievieno Ievārījuma cukuru, laima sulu un miziņu un vāra vēl 3-4 minūtes, nemitīgi maisot. Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā vēsā vietā.