Sastāvdaļas
2 kg cūkas ribiņu
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
200 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
1 ķiploka galviņa
20 g rozmarīna
1 čili pipars
1 ēd. kar. rupjā sāls
Instrukcijas
Vispirms pagatavo glazūru. Katliņā sajauc parasto un Muscovado cukuru, pievieno veselu ķiploka galviņu, 3 stiebriņus rozmarīna, vienu gabalu svaiga čili pipara un sāli. Visu uzvāra. Ar gatavo glazūru pārklāj ribu gabalus, liek cepeškrāsnī un pārsedz ar foliju. Cep 150˚C 2 stundas. Kad gatavs, sagriež mazākos gabaliņos (pa 3 ribām), pēc vajadzības apcep uz grila pa 1 minūtei no katras puses.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.