Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā - Receptes

Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā

Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 kg cūkgaļas pavēderes
60 g sāls

 

Glazūrai
Glāze ūdens
100 g sojas mērces
300 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
5 ķiploka daiviņas
60 g svaiga ingvera
2 svaigi čili pipari
 

Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek cepties krāsnī ar ādu uz leju 140°C. Cep 2 stundas, tad izņem, atdzesē, sagriež šķēlēs. Gatavās šķēles glazē ar karstu glazūru un turpina cept cepeškrāsnī 240°C, līdz tās karamelizējas – apm. 6 -9 minūtes.

 

Glazūras pagatavošana: katliņā ielej glazūras sastāvdaļas un vāra, līdz šķidrums iegūst glazūras konsistenci.
 

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;