Cūkgaļas cauraudzis ar sīpolu ragū

4 - 6 personām
Cūkgaļas cauraudzis ar sīpolu ragū
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 kg cūkgaļas pavēderes
70 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
3 anīsa zvaigznītes
8 sarkanie sīpoli
50 ml Dansukker Niedru sīrupa
100 g sviesta
1 tējk. timiāna
sāls, pipari pēc garšas
 

Cūkgaļas pavēderi sagriež 4-6 šķēlēs un pārziež ar sāls, piparu un Zeltainā sīrupa maisījumu. Kārto uz plāts, apsedz ar foliju un cep krāsnī pusotru stundu 140°C. Pirms cepšanas beigām foliju noņem un ļauj virspusei apcepties brūnai (var ieslēgt cepeškrāsns augšējo grilu).
 

Sīpolus sagriež salmiņos un sautē sviestā, līdz tie zeltaini brūni. Pievieno Niedru sīrupu, sāli, piparus un timiānu, un sautē 40 minūtes uz lēnas uguns.
 

Uz silta šķīvja kārto cūkgaļas šķēli, sīpolu ragū, salātus, kartupeļus vai citu aizdaru.


Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker