Citrusaugļu sīrups

500 ml koncentrēta sīrupa
Citrusaugļu sīrups
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

500 g citrusa augļi pēc izvēles

ieteikumi
3 apelsīni
1,5 citrons
5-6 klementīni
250 ml ūdens
1 iepakojums (500 g) Dansukker Sīrupa cukura

Augļus pārgriež uz pusēm un izspiež sulu. Sulu kopā ar ūdeni uzsilda līdz 45 °C, nepārsniedzot šo temperatūru.

Pievieno sīrupa cukuru un maisa, līdz tas izšķīdis. Nosedz ar vāku un atstāj istabas temperatūrā vismaz 6 stundas vai līdz rītam.

Uzkarsē līdz gandrīz vārīšanas temperatūrai un nokāš biezumus.

Lai nodrošinātu ilgāku realizācijas termiņu, sīrupu apvāra 3 minūtes. Pilda izkarsētās, tīrās pudelēs un cieši noslēdz. Uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker