Cepti banāni ar ingvera putukrējumu

Cepti banāni ar ingvera putukrējumu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 banāni
1 ēd. kar. sviesta vai margarīna
3 ēd. kar. Dansukker niedru cukura „Demerara”

Putukrējumam
150 ml saldā krējuma
2 ēd. kar. Dansukker niedru cukura „Demerara”
100 ml biezpiena
1–2 tējk. sarīvēta svaiga ingvera

 

Pagatavo putukrējumu, sakuļot saldo krējumu un niedru cukuru. Sajauc putukrējumu ar biezpienu. Rūpīgi piejauc klāt sarīvēto ingveru.

 

Pārgriež banānus un cep taukvielā un niedru cukurā.

 

Uzliek uz katra šķīvja divas banānu pusītes un pievieno ingvera putukrējumu. Pasniedz nekavējoties.
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker