Ceptas bietes ar kazas sieru - Receptes

Ceptas bietes ar kazas sieru

4 - 6 personām
Ceptas bietes ar kazas sieru
Vērtējums: (4gab.)

Sastāvdaļas

4 nelielas bietes
1 stiebriņš svaiga timiāna
3 ķiploku daiviņas
2 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
4 ēd. kar. olīveļļas
sāls, pipari pēc garšas
1 sauja grauzdētu ciedru riekstu
300 g svaiga kazas siera
 

Bietes sagriež ripiņās. Ripiņas apslaka ar olīveļļu, cukura sīrupu, sāli, un pārkaisa piparus un timiānu. Cep krāsnī 200°C, līdz bietes mīkstas, laiku pa laikam apgrozot. Pasniedz kopā ar kazas sieru un ciedru riekstiem. Ja vēlas, pirms pasniegšanas kazas sieru pārkaisa ar niedru cukuru „Demerara” un ieliek karstā cepeškrāsnī (vēlams izmantot augšējo krāsns grilu) uz mirkli, lai cukurs apsvilst. Var izmantot arī gāzes degli.


Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;