Cepta zivs ar sēnēm

4 porc.
Cepta zivs ar sēnēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 zivs filejas (pa 150 g katra)
200 g austersēņu
300 g nelielu šampinjonu
100 g šalotes sīpolu
2-3 daiviņas ķiploka
200 g kokteiļtomātu
2 zariņi svaiga timiāna
1 zariņš svaiga rozmarīna
100 ml dārzeņu buljona
100 ml ūdens
1 tējk. Dansukker tumšā Muscovado cukura
sāls, pipari
sviests vai margarīns

Sēnes notīra un sagriež šķēlītēs. Tomātus noskalo. Sīpolus nomizo un sagriež katru sīpolu 4 daļās. Ķiploku nomizo un sasmalcina.
Austersēnes un sīpolus apcep uz pannas sviestā vai margarīnā. Pievieno buljonu un ūdeni, kā arī svaigos garšaugus. Visu vāra 2-3 minūtes. Pēc garšas pievieno Muscovado cukuru, sāli un piparus. Pievieno tomātus.
Zivi apcep sviestā vai margarīnā, pievieno sāli un piparus.
Ēdienu pasniedz siltu ar salātiem vai maizi.

Šo recepti sastādīja

Dansukker