Cantuccini - Receptes

Cantuccini

Apm. 40 gab.
Cantuccini
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

100 g marcipāna
100 g Dansukker Farīna cukura
100 g sviesta
2 olas
250 g miltu
30 g pistāciju
70 g valriekstu
5 g cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
Šķipsniņa Dansukker vaniļas cukura

 

Puto sviestu ar marcipānu, cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pa vienai pievieno olas. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Pēdējos pievieno nedaudz sasmalcinātus riekstus. Iegūto mīklu sadala divās daļās un no tās veido bagetes, kuras kārto ar pergamentu izklātā pannā. Pārsmērē ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī 180°C 20 minūtes.

Cepumu izņem no krāsns, nedaudz atdzesē. Atdzisušo cepumu sagriež aptuveni 1,5 cm platumā un kārto atpakaļ pannā. Turpina cept aptuveni 8 minūtes.

Receptes autore - Marika Bērziņa

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;