Bumbieru un ķirbju ievārījums ar ingveru

Bumbieru un ķirbju ievārījums ar ingveru
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

30 g ingvera saknes
500 g bumbieru
200 g ķirbja
Kanēļa standziņa
350 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 citrona sula

 


Ingvera saknes gabaliņu nomizo un sarīvē skaidiņās. Bumbierus un ķirbi nomizo, sagriež kubiņos, liek katlā, pievieno cukuru, citronu sulu, ingveru un kanēļa standziņu. Var pievienot kādu brūkleni akcentam. Vāra aptuveni 10 - 15 minūtes. Burkas rūpīgi izmazgā un izkarsē cepeškrāsnī. Vāciņus novāra verdošā ūdenī. Ievārījumu pilda sagatavotajās burkās, aizvāko un lēnām atdzesē. Tad novieto vēsumā uzglabāšanai.

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker