Bumbieru torte ar maskarpones sieru

Bumbieru torte ar maskarpones sieru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

180 g šokolādes cepumu "Selga"
100 g sviesta
250 g maskarpones siera
350 g 9% biezpiena
200 ml 35% saldā krējuma
370 g (1 paciņa) Dansukker želejas cukura „Multi”
820 ml bumbieru kompota
1 mango

 

Cepumus ieliek maisiņā un ar rulli sadrupina drumstalās. Sviestu uzkarsē, pievieno cepumu drumstalas, plānā kārtā ieklāj 24-26 cm diametra formā un mazliet pieplacina.

Ņem 100 ml bumbieru kompota (sīrupa) un pievieno 180 g želejas cukura „Multi”, labi samaisa un uzvāra. Tad liek atdzist līdz istabas temperatūrai.

Bumbierus nosusina un sagriež mazos kubiņos. Maskarpones sieru, biezpienu un saldo krējumu samaisa viendabīgā, gludā masā. Pievieno atdzesēto želeju. Lēnām iemaisot, pievieno bumbierus. Masu liek formā, izlīdzina un liek ledusskapī un apmēram 2-3 stundām.

Mango nomizo, sablenderē, pievieno atlikušo bumbieru kompotu, pievieno 180 g želejas cukura „Multi” (kopā jābūt 300 ml), uzvāra un atdzesē līdz istabas tempertūrai. Tad masu pārlej pāri tortei un ļauj sastingt.

Receptes autore - Svetlana Ivanova

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker