Brūnīši

1 kg
Brūnīši
Vērtējums: (16gab.)

Sastāvdaļas

265 g sviesta
265 g Dansukker Farīna cukura
3 olas
100 g Dansukker Tumšā sīrupa
50 g kakao
135 g miltu
3 g cepamā pulvera
160 g pekanriekstu

 

Mīkstu sviestu saputo kopā ar cukuru, līdz iegūst viegli gaisīgu masu. Pa vienai pievieno olas un sīrupu. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri un riekstiem. Izklāj cepampannā uz cepamā papīra apmēram 2 cm augstā kārtā. Cep 175°C 20-25 minūtes. Kad atdzisis, sagriež taisnstūros vai izspiež ar formiņu aplīšus. Var pārkaisīt ar balto pūdercukuru.

NB! Brūnīšus svarīgi nepārcept, lai tie nebūtu sausi, bet vēl mitri un valgani.


Receptes autore - Dina Gira

Šo recepti sastādīja

Dansukker