Broilera un makaronu salāti

2 porcijas
Broilera un makaronu salāti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 šķēlēs sagriezts broilera filejas gabals
1 paciņa ātro nūdeļu ar olu garšu
verdošs ūdens
1 saspiesta ķiploka daiviņa
1 ēd. kar. eļļas
sāls, pipari
6–8 uz pusēm pārgriezti kokteiļa tomāti
100 ml mandarīnu daivu
50 ml sasmalcināta purava
rukola

 

Mērcei
100 ml vieglo paniņu
100 ml notecinātu un sasmalcinātu konservēto ananāsu
1 tējk. karija
1 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”

Broilera šķēles cep eļļā. Pievieno ķiplokus, sāli un piparus. Pagatavo nūdeles pēc norādījumiem uz paciņas. Nolej nost ūdeni. Piemaisa broilera šķēlēm un nūdelēm puravu, mandarīnu daivas, salātus un tomātus.

 

Samaisa kopā mērces sastāvdaļas. Ielej mērci īpašā nelielā traukā un pielej to klāt salātiem tieši pirms pasniegšanas.
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker