Biskvīta mīklas rulete ar krēmu un zemenēm - Receptes

Biskvīta mīklas rulete ar krēmu un zemenēm

6 porcijas
Biskvīta mīklas rulete ar krēmu un zemenēm
Vērtējums: (3gab.)

Sastāvdaļas

24 g kukurūzas cietes
44 g kviešu miltu
120 g Dansukker cukurbiešu cukura
4 olas
80 g cepamā pulvera
5 g sāls
40 g olīveļļas

Krēmam
210 g kviešu miltu
500 ml piena
15 g Dansukker vaniļas cukura
120 g Dansukker cukurbiešu cukura
6 olas
250 g saldā krējuma

8 g Dansukker pūdercukura
100 g zemeņu

Biskvīta pagatavošana
Olu baltumiem pievieno sāli un uzputo. Turpinot putot, pievieno olu dzeltenumus, cukuru un lēni kaisot, pievieno cietes, miltu un cepamā pulvera maisījumu. Cepamo pannu iesmērē ar eļļu, ieklāj cepamo papīru un izlīdzina mīklu. Cep 180 – 190°C 25 – 35 minūtes. 

Krēma pagatavošana
Pienam pievieno vaniļas cukuru un uzvāra. Olu dzeltenumus ar cukuru puto, līdz iegūst viendabīgu, gaisīgu masu. Caur sietu iesijā miltus. Masu pievieno siltajam pienam. Krēmu nedaudz pavāra un atstāj atdzist. Masu kuļ mikserī, pamazām pievienojot saldo krējumu. 

Uz gatavās biskvīta masas klāj krēma kārtu un sagrieztus ogu gabaliņus, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru. 

Receptes autors - Staņislavs Miščenko
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;