Biezpiens ar burkāna želeju, zemesriekstu halvu, zemenēm, ābolu biezeni un ogu mērci

4 personām

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

300 g biezpiena
50 ml Dansukker Zeltainā sīrupa
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura
4 plāksnītes želatīna

50 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
100 g Dansukker cukurbiešu cukura
1 tējk. sodas
100 g ceptu zemesriekstu

200 ml burkānu sulas
50 g Dansukker cukurbiešu cukura
5 plāksnītes želatīna

2 āboli
2 ēd. kar. Dansukker kanēļa cukura
2 ēd. kar. Dansukker cukurbiešu cukura

4 zemenes
200 g sezonas ogu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura

 

Instrukcijas

Biezpiena uzputenis
Biezpienu liek blenderēties kopā ar Zeltaino sīrupu un vaniļas cukuru, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un pilda formās, ļauj atdzist. Pasniedz.

Zemesriekstu halva
Katlā savāra Dzidro sīrupu un cukuru līdz viendabīgai masai. Iegūtajam sīrupam pievieno sodu un sablenderētus zemesriekstus, samaisa un ļauj atdzist, sarīvē un pasniedz.

Burkānu želeja
Burkānu sulu lej katlā, pievieno cukuru un savāra, izkāš, pievieno uzbriedinātu želatīnu un lej uz silikona plāksnes apmēram 4 mm plānā kārtiņā, lai saželējas, pasniedz.

Ābolu biezenis
Āboliem veic pirmapstrādi, izņem serdi, pieber baltā cukura un kanēļa cukura maisījumu un cep cepeškrāsnī, līdz āboli ir mīksti, atdala mizas, sablenderē, izberž caur sietu un pasniedz.

Ogu mērce
Sezonas ogas vāra ar Ievārījuma cukuru, sablenderē, izberž caur sietu, atdzesē un pasniedz.

Receptes autors - Raimonds Zommers

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.