Biešu pankūkas ar kanēli un āboliem

Biešu pankūkas ar kanēli un āboliem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

400 g svaigu biešu

2 olas

3 ēd. kar. miltu

1 ēd. kar. Dansukker kanēļa cukura

100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

 

200 g ābolu

50 g Dansukker kanēļa cukura

100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

Bietes sarīvē uz smalkas rīves, pievieno olas, cukuru un miltus.

 

Ābolus nomizo un sagriež ripiņās. Uz sakarsētas pannas olīveļļā un sviestā cep mazas apaļas pankūciņas, pāri kārto ābolu šķēlītes (apaļas), pārkaisa ar kanēļa cukuru un Muscovado cukuru un cep no abām pusēm, līdz āboli mīksti.

 

Receptes autore - Liene Tomsone.

Šo recepti sastādīja

Dansukker