Biešu pankūkas ar kanēli un āboliem - Receptes

Biešu pankūkas ar kanēli un āboliem

Dārzeņu pankūciņas ir labs veids, kā pasniegt dārzeņus arī tiem, kam ikdienā ir grūtības uzņemt pietiekami daudz šo nepieciešamo uzturvielu.
Biešu pankūkas ar kanēli un āboliem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

400 g svaigu biešu

2 olas

3 ēd. kar. miltu

1 ēd. kar. Dansukker kanēļa cukura

100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

 

200 g ābolu

50 g Dansukker kanēļa cukura

100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

Novārītas bietes sarīvē uz smalkas rīves, pievieno olas, cukuru un miltus.

Ābolus nomizo un sagriež ripiņās. Uz sakarsētas pannas olīveļļā un sviestā cep mazas apaļas pankūciņas, pāri kārto ābolu šķēlītes (apaļas), pārkaisa ar kanēļa cukuru un Muscovado cukuru un cep no abām pusēm, līdz āboli mīksti.

 

Receptes autore - Liene Zemīte.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;