Belģu šokolādes cepumi - Receptes

Belģu šokolādes cepumi

20 gab.
Belģu šokolādes cepumi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

250 g tumšās šokolādes čipsu
90 g sviesta
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g olu
75 g miltu
3 g cepamā pulvera
1 g sāls
180 g tumšās šokolādes čipsu
125 g sakapātu valriekstu

 

Ūdens peldē liek kausēties 250 g šokolādes. Atsevišķā traukā liek miltus, olas, cepamo pulveri, sviestu, cukuru, sāli, valriekstus un 180 g šokolādes. Pievieno izkausēto šokolādi un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Liek atdzist ledusskapī uz 30 minūtēm. Mīklu saveltnē bumbiņās, saplacina, liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep 180°C.

Receptes autore - Natālija Fleganova

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;