Sastāvdaļas
250 g tumšās šokolādes čipsu
90 g sviesta
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g olu
75 g miltu
3 g cepamā pulvera
1 g sāls
180 g tumšās šokolādes čipsu
125 g sakapātu valriekstu
Instrukcijas
Ūdens peldē liek kausēties 250 g šokolādes. Atsevišķā traukā liek miltus, olas, cepamo pulveri, sviestu, cukuru, sāli, valriekstus un 180 g šokolādes. Pievieno izkausēto šokolādi un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Liek atdzist ledusskapī uz 30 minūtēm. Mīklu saveltnē bumbiņās, saplacina, liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep 180°C.
Receptes autore - Natālija Fleganova
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.