Sastāvdaļas
6 banāni
220 g sviesta
4 olas
170 g skābā krējuma
150 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
150 g Dansukker Farīna cukura
200 g pekanriekstu
570 g miltu
30 g cepamā pulvera
Instrukcijas
Olas saputo ar Muscovado cukuru. Sviestu izkausē līdz skāba krējuma konsistencei, pievieno Farīna cukuru, skābu krējumu un rīvētus banānus. Abas masas savieno. Miltus, cepamo pulveri un kapātus pekanriekstus samaisa atsevišķā traukā un tad iemaisa mīklā. Pilda kēksu formās un cep 15 minūtes 170°C.
Receptes autors - Jānis Kairis
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.