Balzamā marinēta laša fileja

4 porcijas
Balzamā marinēta laša fileja
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

800 g laša filejas bez asakām, ar ādu

 

Marinādei
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
1 ēd. kar. jūras sāls
1 ēd. kar. drupinātu melno piparu
50 ml Rīgas Melnā balzama
30 g (1 saišķītis) diļļu
 

Pannā uzkarsē cukura sīrupu, sāli un drupinātus piparus, pievieno balzamu un visu vēlreiz uzkarsē. Laša fileju kārto traukā ar ādu uz leju. Atdzisušu marinādi pārlej filejai, pārkaisa ar dillēm un marinē ledusskapī 3 diennaktis. Pēc tam apgriež otrādi, ar ādu uz augšu, un marinē vēl 1 diennakti. Pirms pasniegšanas nosusina un notīra piparus un dilles.
 

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker