Baltās šokolādes trifeles ar zemenēm un kardamonu

Apmēram 25 gab.
Baltās šokolādes trifeles ar zemenēm un kardamonu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās šokolādes
  • 100 ml saldā krējuma
  • 50 ml zemeņu biezeņa
  • 2 tējkar. malta kardamona
  • 2 ēdamkar. Dansukker Dzidrā sīrupa

Dekorēšanai

  • 100 g izkausētas baltās šokolādes
  • kaltētas zemenes
  • drupināts kardamons

Šokolādi sadrupina. Saldo krējumu ar zemeņu biezeni un cukura sīrupu uzvāra. Silto krēmu pārlej šokolādei, samaisa viendabīgā masā un atstāj uz 4 stundām sabiezēt.
No masas veido apaļas bumbiņas, katru iemērc izkausētā baltajā šokolādē un dekorē ar drupinātu kardamonu vai zemeņu drumstalām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker