Baltās šokolādes kūkas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

225 g baltās šokolādes
115 g sviesta
2 lielas olas
100 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
70 g miltu
100 g brūkleņu
85 g lazdu riekstu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Instrukcijas

Balto šokolādi (150 g) un lazdu riekstus sasmalcina. Atlikušo šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē. Olas ar cukuru saputo un iemaisa šokolādes sviesta masā, tad pievieno miltus, cepamo pulveri, sasmalcināto šokolādi, lazdu riekstus un brūklenes. Lej ietaukotā pannā un cep 170°C aptuveni 30 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti. Ja mīkla nelīp pie irbulīša, tad kūkas ir gatavas. Mazliet atdzisušas var dekorēt ar cukura glazūru, šokolādes krēmu vai krāsainu marcipānu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.