Aveņu suflē

4 porcijas
Aveņu suflē
Vērtējums: (5gab.)

Sastāvdaļas

4 olu baltumi
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g aveņu
Dansukker baltais smalkais cukurs veidnīšu izkaisīšanai
Sviests vai margarīns veidnīšu ietaukošanai

Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs

Ietauko četras nelielas suflē veidnītes un izkaisa ar cukuru. Sasilda cepeškrāsni līdz 150°C. Sakuļ olu baltumus stingrās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru. Avenes iecilā uzputotajos olu baltumos. Sadala masu pa veidnītēm un cep krāsns apakšējā daļā apmēram 25 minūtes. Apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz nekavējoties.

Šo recepti sastādīja

Dansukker