Aveņu krēmam

Izmanto aveņu krēmu kā garšas pastiprinātāju desertos un brokastu jogurtā. Vai arī pārlej aveņu krēmu pār lielajām pankūkām!
Aveņu krēmam
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 250 g aveņu
  • 1 ola
  • 120 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 25 g sviesta istabas temperatūrā

Avenes iz berž cauri sietam. Olas sakuļ un iemaisa aveņu masā. Vēlreiz visu izberž cauri sietam. Pievieno ievārījuma cukuru un maisot vēnām uzvāra (2-3 minūtes).

Krēmu noņem no uguns un ievieno sviestu. Bļodu ar maisījumu ievieto aukstā ūdens peldē un ar elektrisko putotāju kuļ, līdz maisījums atdzisis. Pārlej tīrā stikla burciņā un novieto vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker