Aveņu, laima un lakricas ievārījums

1 litrs 25 minūtes
Visi zina, ka avenes un lakrica ir veiksmīga garšu kombinācija. Ja pievienojam laimu, tad ievārījuma garša ir vēl labāka. Aveņu, laima un lakricas ievārījumu pasniedz ar pankūkām vai bagātīgas garšas sieriem, kā arī to var uzziest uz brokastu sviestmaizes.
Aveņu, laima un lakricas ievārījums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g aveņu
  • 250 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • Sula no 0,5 laima
  • 1 tējkar. lakricas saknes pulvera

Ogas pārlasa un pārkaisa ar cukuru. Pievieno lakricas pulveri un izspiež laima sulu. Vāra 6-7 minūtes.

Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burkās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā , vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker