Sastāvdaļas
50 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
250 ml ūdens
500 g augļu pēc izvēles – var izmantot nektarīnus, persikus, banānus, zemenes, ananāsus, ķiršus u.c. ogas.
Instrukcijas
Augļus sagriež šķēlēs vai kubiņos. Cukuru un vaniļas cukuru sajauc ar ūdeni un vāra, līdz masa sabiezē un kļūst staipīga, izveidojot šķidru karameli. Augļus iegremdē verdošajā karamelē tā, lai karamele pilnībā apklātu augļus, un strauji atdzesē aukstā ūdenī.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?