Ātrā kūka - Receptes

Ātrā kūka

Apm. 10 gab.
Ātrā kūka
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

500 ml kviešu miltu
2 tējk. cepamā pulvera
150 ml Dansukker baltā smalkā cukura
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml rozīņu
125 g sviesta vai margarīna
1 ola
100 ml piena

Pārziešanai
ola

Rotājumam
100 ml Dansukekr baltā smalkā cukura

Sasilda krāsni līdz 225°C. Uz plātnes uzliek cepamo papīru.

Sajauc bļodā miltus, cukuru, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un rozīnes.

Iecilā sviestu vai margarīnu miltu maisījumā.

Pieliek olu un pienu un sajauc mīklu. Ar karoti no mīklas uz plātnes izveido gredzenu. Pārziež ar olu un pārkaisa ar cukuru.

Cep krāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Kūka vislabāk garšo tikko izcepta.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;