Sastāvdaļas
Marinādei
6 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
500 ml ūdens
300 g sīpolu
1 ķiploka galviņa
1 tējk. sausa koriandra
1 ēd. kar. smalkā sāls
2 kanēļa mizas
1 ēd. kar. sausa ingvera
1 svaigs čili pipars
100 g svaiga koriandra
2 citronu sula
Instrukcijas
Pagatavo marinādi: cukuru sajauc ar ūdeni un liek vārīties. Pievieno ingveru, sauso koriandru, kanēļa mizas, čili piparu, ķiplokus. Vāra, līdz sāk sabiezēt, tad noņem sīrupu no uguns un pievieno sāli, koriandru, sīpolus, citronu sulu.
Vistu sagriež gabalos un liek marinādē uz 20 minūtēm vai ilgāk.
Grilē vai cep uz pannas.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.