Aromātiskais vistas gardums

4 porc.
Aromātiskais vistas gardums
Vērtējums: (10gab.)

Sastāvdaļas

1 kg vistas filejas

Marinādei
6 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
500 ml ūdens
300 g sīpolu
1 ķiploka galviņa
1 tējk. sausa koriandra
1 ēd. kar. smalkā sāls
2 kanēļa mizas
1 ēd. kar. sausa ingvera
1 svaigs čili pipars
100 g svaiga koriandra
2 citronu sula

Pagatavo marinādi: cukuru sajauc ar ūdeni un liek vārīties. Pievieno ingveru, sauso koriandru, kanēļa mizas, čili piparu, ķiplokus. Vāra, līdz sāk sabiezēt, tad noņem sīrupu no uguns un pievieno sāli, koriandru, sīpolus, citronu sulu.

Vistu sagriež gabalos un liek marinādē uz 20 minūtēm vai ilgāk.

Grilē vai cep uz pannas.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs



Šo recepti sastādīja

Dansukker