Apelsīnu un šokolādes marmelāde

35 minūtes
Apelsīnu un šokolādes marmelāde
Vērtējums: ( 0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 kg apelsīnu
  • Sula un miziņa no viena laima
  • 75 g sarīvētas baltās šokolādes
  • 4 ēd. kar. liķiera „Cointreau”
  • 500 ml Dansukker Ievārījuma cukura
  • 2 ēd. kar. smalki sakapātu lazdu riekstu

Apelsīnus nomizo, sagriež gabalos un liek katliņā kopā ar laima sulu un no laima nogrieztas miziņas gabaliņiem. Pārliek vāku un uz lēnas uguns vāra 10 minūtes. Pievieno šokolādi, liķieri un ievārījuma cukuru, maisot vāra 3 minūtes. Iemaisa lazdu riekstus. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā. 

Šo recepti sastādīja

Dansukker