Sastāvdaļas
Pamatam
200 g panettones (recepte šeit)
50 g apelsīnu sulas
20 g apelsīnu liķiera
Krēmam
3 olu dzeltenumi
70 g pūdercukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
250 g maskarpones siera
100 g saldā krējuma
Instrukcijas
Panettoni saplucina gabaliņos un kārto stikla trauciņos. Pārslaka ar apelsīnu sulas un liķiera maisījumu.
Olu dzeltenumus puto stingrās putās ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, tad ieputo aukstu maskarpones sieru. Atsevišķi saputo saldo krējumu līdz stingrām putām. Tad saldo krējumu viegli iecilā maskarpones siera un olu dzeltenumu masā, pielej nedaudz apelsīnu liķieri.
Trauciņos kārtām liek panettones drupatas, apslaka ar apelsīnu liķieri, un krēmu. Dekorē ar svaigiem apelsīniem, miziņu un kanēļa cukuru.
Receptes autore - Liene Tomsone.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?