Mani mīļie ķirši

Visumīļie ķirši! Ir divu veidu ķirši — saldie un skābenie. Saldie ķirši ir gardi svaigā veidā, bet skābenos ķiršus labāk izmantot konservēšanai. Ķiršu sezona ir īsa, tāpēc steidzies gatavot ievārījumus un sīrupus. Ķirši teicami noder receptēs ar šokolādi vai kanēli!

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi

Ķiršu kūka

Ķiršu kūka

Ķiršu ievārījums ar Campari

Ķiršu ievārījums ar Campari

Mocarta saldējums

Mocarta saldējums

Ķiršu pīrāgs

Ķiršu pīrāgs

Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci

Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci

Ķiršu dzēriens

Ķiršu dzēriens

Konservēti ķirši

Konservēti ķirši

Ķiršu tiramisu

Ķiršu tiramisu