Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.

Kazeņu ievārījums

Kazeņu ievārījums

Vasaras kūka ar kazeņu krēmu un šokolādi

Vasaras kūka ar kazeņu krēmu un šokolādi

Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Kazeņu saldējums

Kazeņu saldējums

Kazeņu ievārījums

Kazeņu ievārījums

Kazeņu kordiāls

Kazeņu kordiāls

Kazeņu koblers

Kazeņu koblers

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Kazenes sīrupā ar kanēļa krēmu

Kazenes sīrupā ar kanēļa krēmu

Kazeņu dzēriens

Kazeņu dzēriens

Mazās kazeņu kūciņas

Mazās kazeņu kūciņas