Čatnijs – pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Piparu un sīpolu čatnijs

Piparu un sīpolu čatnijs

Plūmju čatnijs

Plūmju čatnijs

Vasaras čatnijs

Vasaras čatnijs

Rabarberu čatnijs

Rabarberu čatnijs

Burkānu čatnijs

Burkānu čatnijs

Saldskābais vīģu un tomātu čatnijs

Saldskābais vīģu un tomātu čatnijs

Ābolu un aveņu čatnijs (pikantā mērce)

Ābolu un aveņu čatnijs (pikantā mērce)